maanantai 15. heinäkuuta 2013

Palamusen reissu lähestyy

Monen mutkan kautta saatiin lyötyä lukkoon sekä ajankohta että lähtijät. Viroon, Palamuseen lähdetään siis 29.7 ja ollaan siitä kolme viikkoa eteenpäin eli kotiin palataan 18.8. Minulla itselläni on valtava kaipuu Palamuseen, joten odotan innolla reissuun lähtöä. Matkakaverikseni saan Hulkon Susannan eli Suskin:) On aika hassua, että meitä lähtijöitä on tänä kesänä vain kaksi, mutta onneksi alkuajaksi saamme seuraksemme Ikaalisten äijäporukan.

Tänä kesänä tiedossa on siis rinkkamatkailua Virossa ja katsotaan vain mitä siitä tulee. Totesimme Suskin kanssa, että me molemmat olemme sellaisia, jotka joskus saattavat tehdä ensin ja miettiä vasta sitten olikohan se järkevää. Mutta olen varma, että tästä reissusta tulee hieno ja opimme paljon itsestämme, toisistamme ja elämästä. Viime vuonna Palamusessa oppi arvostamaan niitä elämän pieniäkin asioita ja lapset toivat valtavasti iloa ja riemua jokaiselle. Lapset näyttivät sen, että elämästä kuuluu nauttia. Me emme tarvitse kaikkia niitä hienouksia, joita meillä kotona kaapit pursuaa saranojen välistä. Pitäisi oppia arvostamaan sitä kaikkea mitä Jumalan on luonut ympärillemme ja viettää aikaa ystäviensä ja rakkaidensa kanssa. Palamusten lasten kanssa oppi sen, että on tärkeä säilyttää lapsen usko ja ihmetellä ja tutkia kaikkia Jumalan ihmeitä. Odotan innolla, mitä tänä vuonna saamme kokea.

Minun ja Suskin matkaa voitte seurata täältä blogista ja kommentoida saa tietysti, on kiva kuulla mitä teille kuuluu. 

Friikartulit ja viinerigat odottavat, Palamuse täältä tullaan!:)

-Anne

1 kommentti:

  1. You go girls :) Jumala on uskollinen ja haluaa käyttää teitä työssään. Palamusen lapset ja kaiken ikäiset ihmiset odottavat taisteluparia. Upee juttu että meette ja teette ja ootte. Kristus on kanssanne. Hän voi tehdä ihmeellisiä asioita. Kiitän Luojaani teistä.

    VastaaPoista