keskiviikko 3. elokuuta 2016

"Kylmä keskiviikko sadetta ja..." 
Sistittävää kivikkoa xD
noo harmaatakin tänään oli, mutta poudalla päivä alkoi ja aamutoimien jälkeen jatkoimme kirkon pihan siistimistä. Olimme noin tunnin ehtineet tehdä työtä kunnes alkoi sataa. Tällä kertaa päätimme odottaa kirkossa jospa se sade malttaisi hellittää piakkoin. Kirkossa istuskelimme jonkin aikaa. Itse pidän kovasti tästä pienestä kirkosta. Tykkään erityisesti laulaa siellä Riihikirkko hymniä ja taas sitä siellä tulikin hyräiltyä. Sade loppui muutamien hetkien jälkeen ja pystyimme hoitamaan homman hyvin loppuun asti. Tämän jälkeen kyllä jalat huusivat hoosiannaa (ainakin itselläni.)

Oli kirkas aurinko ja tummat pilvet yhtäaikaa.
Iltapäivä kului syöden vakari paikassa, levolla(Inka ja Essi vetivät päivätorkkuja kun itse hengasin tabletillani) ja jännittäen sataako vielä illalla vai ei. Saimme myös huomata, että pientä flunssan poikasta on kaikilla ja väsymys ehkä paina kroppaa.(Tuli sopivasti yksi Raamatun kohta joka mielestäni liittyy tähän asiaan kaverilta instassa)


"Kaiken armon Jumala on Kristuksessa Jeesuksessa kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa. Vähän aikaa kärsittyänne hän itse varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa teidät." 1.Piet.5:10

Meikä pelaili palloa xD
 Emme antaneet tälle kuitenkaan tilaa, sillä huomasimme auringon paistavan siihen aikaan kun lupasimme lapsille, että menisimme paikan päälle. Joten kimpsut ja kampsut kasaan ja kohti kerrostaloalueen leikki paikkaa :D. Käväisimme postin kautta, jotta Essi ja Inka saisivat postimerkkejä kortteihinsa (Itsehän en viitsi lähettää kortteja kun reissumme nyt ei ole kovin kaukana ja aika jonka olen pois kotoa on niin lyhyt). No juups leikkipaikalla oli jo kaksi pienempää tyttöä paikalle ja vähitellen väki lisääntyi kuuteen. Käytössä oli hiekkalaatikko, saippuakuplat, pallo, hyppynaru, katuliidut ja lopuksi vielä kasvovärit. Touhua ja naurua riitti paljon. Lähdimme paikalta "jo" seitsemältä kun piti käydä kaupassa ja Tiinaa nähdä puoli kahdeksan.
Katuliidut käytössä

"Kello käy. Kello käy. Kello käy..."

No kaupalla huomasimme Arnen seisoskelevan ja vaihdoime pari sanaa keskenämme, Tiina oli kaupasas ja siellä vaihdoimme kuulumisia ja saimme Tiinalta uuden tehtävän, joka on kirkon penkkien peseminen (paperlla ja vedellä xD).  Tiina osti meille myös Tiina karkkeja xD(emme ole vielä edes tajunneet maistaa niitä xD). Tämän kohtaamisen jälkeen ilta sujui rentoutuen ja iltatoimien teossa vähän aikaisemmin kuin aikaisempina ehtoina :D. Essillä ja minulla päivään on kuulunut myös perjantai lähdön suunnitteluun (lähinnä pyykinpesua ja itse olen jo pakannut vaatteita ja muuta mitä en enää tarvi) Huomenna vielä lasten kanssa leikkiin koko kolmikolla jos nyt sää antaa myöden xD.

"Luojalta kaksi kättä sain, Luoja kuiskasi rakasta niillä.."

Vähiin käy ennen kuin loppuu  -Kähis

Ps. iltasatuna meillä oli Sef.3:17 <3
"Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, Hän on voimallinen, Hän auttaa. Sinä olet Hänen ilonsa, rakkaudessaan Hän tekee sinut uudeksi, Hän iloitsee, Hän riemuitsee sinusta."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti