torstai 28. heinäkuuta 2011

happy dancing

Tere hommikust eli hyvää huomenta!

Seuraavat lyriikat kuvaavat eilistä päivää parhaiten: "Jessie J - Price Tag". Lähdimme aamupäivällä Krissun kanssa bussilla Tartuun ja illalla, kun vielä kävimme uimarannalla, Krissu oli huolissaan musta ja alkoi laulaa Karinin kanssa seuraavaa laulua.

Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night.
When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop for a minute and
Smile


Why is Amanda so serious?
Acting so dang mysterious
Got your shades on your eyes
And your heels so high      
(no, I had slow Crocs)
That you can't even have a good
Time.
 

Amanda look to their left (yeah)
Amanda look to their right
Can you feel that yeah?
We're paying with love tonight....

Chorus:
It's not about the money, money, money
We don't need your money,money,money
We just wanna make the world dance,
Forget about the Price Tag.
Ain't about the (uh) Cha-Ching Cha-Ching.
Ain't about the (yeah) Bl-Bling Ba-Bling
Wanna make the world dance,
Forget about the Price Tag.


Tartussa todella tutkittiin hintalappuja, pidettiin kunnon tyttöjen päivä ja kierreltiin kaupoissa. Ilmeisesti itselläni viime kerrasta oli tarpeeksi kauan aikaa kun ei pahemmin ahdistanut. Päinvastoin Krissu makutuomarina ja tulkkina oli mahtavaa seuraa. Kauniin topin löydettyäni Krissu yllytti ja opetti mulle "happy dancen", jossa ei saanut näyttää kieltä vaan piti pomppia, taputtaa, hymyillä ja kimittää: "jei jei jei!".

Seems like everybody's got a price

Tiedätkö hintasi, arvosi? Sinut ja minut on ostettu Jumalalle kaikkein arvokkaimmalla hinnalla, rakkaan Jeesuksen verellä.

1. Piet. 1: 18-21 Tiedättehän, ettei teitä ole lunastettu isiltä perimästänne tyhjänpäiväisestä elämästä millään katoavalla tavaralla, hopealla tai kullalla, vaan Kristuksen, tuon virheettömän ja tahrattoman karitsan, kalliilla verellä. Hänet oli valittu jo ennen maailman perustamista, ja nyt aikojen lopulla hänet on tuotu julki teitä varten. Hänen kauttaan te uskotte Jumalaan, joka herätti hänet kuolleista ja antoi hänelle kirkkauden, niin että te uskoessanne myös panette toivonne Jumalaan.

I wonder how they sleep at night.

No se... Yöllä oli hirvittävä myrsky. En ole ennen ajatellut, että ukkonen vaikuttaisi jotenkin olotilaani, mutta viime aikoina parikin kertaa juuri ukkosilman aikaan oon kärsinyt kovasta päänsärystä. Niin myös eilen pyöriskelin monta tuntia sängyssä, kunnes sitten lähdin juomaan ihanaa 2,5 % kevytmaitoa ja takaisin tultua katselin vain ikkunasta isoja, tiheään ilmestyviä salamanvälähdyksiä, varsinaisia salamanpiirtoja en nähnyt. Olin todella turhautunut ja mietin, että nukun sitten huomisen päivän jos yöllä en saa unta. Aloin rukoilla ja ylistää Isää, joka on suurempi kuin luonnonvoimat ja myös mun leponi antaja. Pian aloin voida paremmin ja ilmeisesti uudistavat yöunet sain, kun heräsin jo hyvissä ajoin katsomaan todella kaunista ja kirkasta auringonpaistetta.

Herra kanssasi ja rakkaudessaan sydäntäsi koskettava!

- Amanda

2 kommenttia: