perjantai 3. elokuuta 2012

Viimeinen kerhopäivä

Aamulla heräsimme niin, että ehdimme kello 10 kirkkoon. Hiljennyimme rukoukseen suomalaisten porukalla ja menimme sen jälkeen putsaamaan tikkaita maalista ja järjestämään muutkin maalaussotkumme pois. Tikkaiden hinkkaus oli aivan turhaa puuhaa, koska maali oli niissä niin tiukasti kiinni. Hanna maalasi Jalasjärvi-kylttimme valmiiksi ja katsotaan pääsemmekö kiinnittämään sen tienviittaan Ikaalinen-kyltin alapuolelle. Päivän hard workin jälkeen menimme suihkuun. Me tytöt vietimme tukkahetken, Inka taiteili Norpan hiuksilla ja minä ja Maria letitimme Hannan päätä. Tänään oli se päivä, kun vihdoin pääsimme postiin. Sitä hetkeä oli odotettu ja huomenna saamme laittaa kortit postiin. Jihuu!!!



"Mitäs tänään syötäisiin?" oli taas tuttu puheenaihe. Suuntasimme Libleen ja nenän eteemme kannettiin herkkullista ruokaa. Itselläni friikartulit tulevat jo korvista pihalle, joten tällä kertaa nautin kokonaisista keitetyistä kartuleista. Liblestä suuntasimme kauppaan. Kerhon alku oli taas lähellä, joten minä, Hanna ja Maria söimme värikkäät ja täyttävät välipalat, jäätelöä ja hedelmäsalaattia, jotta jaksaisimme taas mängiä lasten kanssa. Kello kolme Rahvamajalle ei saapunut lapsia, lähdimme siis taas metsästämään heitä parhaimmilta apajilta Jaanin kodin läheisyydestä. Ajattelimme houkutella heitä esiin piiloistaan laulun ja soiton avulla. Paikalle pölähti kuitenkin vain mummo, joka jäi hymy kasvoillaan kuuntelemaan iloista laulua. Puolessa välissä kerhoa saimme seuraksemme myös lapsia. Otimme matsin koripalloa, jonka jälkeen toivotimme lapset tervetulleiksi viimeiseen kerhoon kello kuusi Rahvamajalle. Rahtasimme kaikki tavaramme Rahvamajaan, jotta vosimme mennä  kauppaan tyhjin käsin ostamaan taas valtavan kasan ruokaa. Mukaan kaupasta tarttui myös laatikollinen keksejä ja kilon pussi  karkkia lapsille.



Lapsia saapui Rahvamajalle jo vähän ennen kuutta. Pelasimme jalkapalloa, leikimme peiliä ja taiteilimme liiduilla laattoihin. Opetimme lapsille myös aivan uuden leikin, tervapadan. Lapset innostuivat tästä, vaikka välillä sattui pieniä sekaannuksia säännöistä ja juoksusuunnasta. Loppu kerho vietettiin sisällä. Keksit ja karkit hävisivät kuin pieru Saharaan. Lahjaksi lapset saivat oman pienen Raamatun, joka on mukava muisto tämän kesän Kesänuorista.



Kerhon jälkeen Jaan sieppasi meidät taas autoonsa ja hurjastelimme kohti uimarantaa. Vesi oli mukavan viileää ja kastautuminen tehtiin tällä kertaa juoksuaskelin.



Sitten kotiin, suihkuun, syömään ja koneelle. Päivä on taas pulkassa. On mukava mennä nukkumaan, kun Rahvamaja pomppii musiikin tahtiin. Palamusessa vietetään siis tällä hetkellä musiikkifestivaaleja. Eli kädet korville ja unta palloon! Huomiseen:)

4 kommenttia:

  1. Komiaa, että ootte saanu Jalasjärvenkin kyltin aikaiseksi :) kivan kuulonen päivä taas teillä ollu. Aika menee nopiaa ja pian oottekin jo kotona! Mä odotan jo, että kuulen kaikesta tarkemmin :) Siunattuja loppuhetkiä Palamusessa Isän rakkaat!
    t.änmä
    p.s. pistäkää sunnuntaina viestiä ku lähdette Helzinginstä niin tiedän vähän kuinka olla teitä vastassa Iksussa..

    VastaaPoista
  2. Aa... Kiva kuulla, että Jalasjärvikin pääsee kylttien joukkoon. Ovatko kaikki kyltit muuten pysyneet kiinni tolpassa?

    Siunattua loppumissiota teille!

    VastaaPoista
  3. joku kyltti osoittaa suoraan maahan niin että ku siitä kaivaa muutaman sata kilometriä niin pääsee johonki kaupunkiin... enkä edes muista että minne. :DDDD

    VastaaPoista