lauantai 4. elokuuta 2012

Viimane päev

Hey hou. Tänään heräiltiin vähän ennen kymmentä, noustiin ja viiletettiin postilaatikolle viemään kortit, että ne saatais joskus lähtemäänkin. (Tosin ne on varmaan kotona jo ennen meitä.) Sitten käytiin kirkossa, hiljentymässä hetkiseksi. Seuraavana hyppäsimme uskolliseen siniseen volkkariin ja suuntasimme hiljattain auenneeseen Ice Age-keskukseen. Kyseessä oli siis jääkausia käsittelevä museo. Asia oli enemmän ja vähemmän mielenkiintoista ja reissu oli ihan mukava, niin ja Annekin pääsi kokeilemaan polizein taitojaan.



Maailman syleilyä.

Anne veti kissaa hännästä.

Pakollinen turistikuva.

Miten tällä lähetetään tekstareita?!

Sitten palailimmekin taas Palamuselle, kävimme syömässä Liblessä ja Rahvamajalla vaihtamassa vaatteita. Sitten mentiin taas. Keräsimme tarvittavat mängimisvälineet ja suuntasimme Siimustin lastenkotiin. Tällä kertaa kasvomaalit jätettiin Rahvamajalle, sensijaan päivän hitiksi muodostui helmistä tehtävät korut. Myös katuliidut saivat suosiota. Oli myös mukavaa laulella ja soitella yhdessä, eikä se jäänyt pelkästään meidän lauleluksemme, vaan myös meille laulettiin. Komiaa! Esitimme myös Everything -draaman lastenkodissa oleville nuorille ja vähän vanhemmille. Oon iloinen siitä, että päästiin esittämään se. Toivottavasti ihmiset ymmärsi ja sai siitä jotain irtikin. Lastenkodilta painettiin kaasu pohjassa Aarnen luo puita pinoamaan ja sen jälkeen saunottiin ja grillailtiin isommalla porukalla.



Nyt tultiin juuri hetki sitten Rahvamajalle. Ilta/yö sisältää todennäköisesti pakkailua, toivottavasti myös vähän nukkumistakin. Huomenna sitten kotiin, eli tiedossa junailua, kävelyä, laivailua ja autoilua. Seuraavana on tiedossa kaketi iltapalaa (tai no, yöpalaa) ja sitä pakkaamista sekä muuta yleistä sähellystä. Täälä on ollut hyvä olla ja oon todellakin kiitollinen siitä, että oon saanut tulla tänne. Jumala on ihmeellinen ja johdattava, onneksi saadaan luottaa siihen johdatukseen sekä täällä, että myös jatkossa.

"Älä sano, että olet nuori, vaan mene, minne ikinä sinut lähetän, ja puhu, mitä minä käsken sinun puhua."
Jer. 1:7  


              -Maria

4 kommenttia: