perjantai 3. elokuuta 2012

Sügis

Tänään menimme aamulla vanhainkotiin (sinne samaan kuin aiemmin, mutta eri rakennukseen) moikkailemaan mummoja ja paappoja ja laulamaan ja soittamaan niille suomeksi ja eestiksi. Jaan veti pienimuotoisen jumiksen ja aina sopivissa väleissä pääsimme mekin ääneen. Ja tulihan se Maamme-laulukin sieltä: sama mummo kuin aiempinakin kesinä esitti sen sujuvalla suomella! Ennen lähtöä sieltä söimme kirsikkamarmelaadia (en muuten ikinä oo syöny mitää kirsikkajuttuja niin paljo ku täällä ollessa, mutta jotenki ne on vaan ihan hyviä täälä) ja joimme vadelmanmakuista (!) mehua.

Siimustin hirsilinnalastenkoti.

Vanhainkodilta ajoimme takaisin Palamuseen ja kävimme, kuten tavallista, Lible juures söömäs. Iltapäivällä menimme Siimustiin keramiikkamyymälään ja sieltä lastenkotiin lasten kanssa leikkimään. Kasvovärit olivat hitti sielläkin. Lastenkodista kiidimme Jaanin luo syömään keittoa ja katsomaan Kevadea ja Suvea seuraavan Sügis-elokuvan. Siitä ja Jaanin kissasta villiinnyimme niin kovasti, että oli aivan pakko mennä illalla maalaamaan talon toinen pääty toiseen kertaan. Joten: hard work alkaa olla loppusuoralla. Kuten olemisemme täällä muutenkin. Bye. 

Oli se Siimustin hirsitalo myös kanienkoti.






6 kommenttia:

  1. vanhukset ja lastenkodin asukit kyllä saavat sydämeni sykähtelemään ekstrakierroksilla. tuttuja kasvoja molemmissa paikoissa. lastenkodilla asui edelleen mm. reili (lauran lapsi), raili, kristiina, kristi ja kerli.

    VastaaPoista
  2. Oo... Syksyä mää en muistakaan nähneeni. (Pistäkääs kissaihmiselle kuva siitä Jaanin kissastakin jossain vaiheessa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. syksyssä oliki tosi hurmaava tarina... ;D kissan kuvia mää en ainakaa ota enkä laitab tänne. jotenki deletoin ne aina automaattisesti. sekä kissat että niiden kuvat...

      Poista
  3. Siimustin lastenkoti on ihan see must ;) Ja siellä on mun lapsi ja monta muutakin ihanaa. Uskon että olitte siellä ihan hitti kasvovärienne ja ihanien itsejenne kanssa!

    VastaaPoista