keskiviikko 1. elokuuta 2012

Viimeisiä viedään


Päivä alkoi klo 8.00 kännykän pirinään, mutta nousin taas puoli tuntia myöhemmin. Söimme aamupalan ja menimme yhdeksään kirkkoon. Ulkona satoi aamulla ja ajattelimme maalata mökkiä, mutta sitten päätimme mennä Jaanin kyydissä Tarttoon. Siellä kävimme kirkossa ja shoppailemassa. Aluksi menimme pienehköön kauppakeskukseen, mutta sieltä ei löytynyt juurikaan mitään mielenkiintoista. Lähdimme sitten isonpaan myymälään. Päätin haukata hampurilaista ja ostin sieltä vähän muutakin purtavaa itselleni ja etsiskelin Phill Collins ja Hellad Velled CD:tä, mutta niitä ei valitettavasti löytynyt. Sieltä siirryimme Tarton kirkkoon.




Olimme jo aikaisemmin käyneet kyseisessä kirkossa, mutta tällä kertaa meille esiteltiin sitä tarkemmin. Kirkko oli remontissa ja kävimme sen pohjakerroksessa asti katselemassa valmistuvia paikkoja. Kuului kauheita porausääniä miesten työntouhusta. 





Katselun jälkeen Sakari Seppälä piti meille luennon kirkosta. Itse missasin valtaosan puheesta. Puheen jälkeen menimme kirkon kristilliseen kauppaan ja tulimme takaisin.





Rahvamajalla meitä olivat nuoret odotttamassa, koska kello oli kolme ja kerhon piti alkaa. Ulkona satoi, joten päätimme pitää sen sisällä. Sisällä lauleskelimme, leikimme piirissä esimerkiksi kuumaa perunaa(viroksi kuum kartul) ja värittelimme/piirtelimme Jeesus-piirrustuksia.



Kun muut menivät syömään päätin käydä Facebookissa sitä ennen. Liblessä tilasin lihamurekkeen ranskalaisilla ja se oli aika täyttävää.


Kerhon alettua taas alkoi sataa, mutta vähemmän. Menimme lavalle tekemään tatuointeja ja minä Steen pelasimme futista kaksistaan. Itse johdin ylivoimaisesti melkein koko pelin ajan, koska maali oli iso ja pelasimme betonialustalla. Myös menimme porukalla ketjuhippaa, mutta alue oli liian iso pakoreiteille ja muut ketjussa olevat olivat hitaampia. Lopuksi pyysin paria tatuointi käsiini. Vasempaan tuli risti ja oikeaan sydän.

Loppu illasta olemme treenanneet musikaalia Likehouse - Everything. Olen vähän uuvuksissa tarvitsisin enemmän lepoa.

5 kommenttia:

  1. ex tempore -retki tartuun oli tervetullut. oli kiva käydä paavalin kirkossa sisällä ja tutustua ikaalisten seurakunnan nimikkolähetin, seppälän sakarin avustuksella seurakuntaan. paavalin kirkko ja srk on yksi neljästä luterilaisesta kirkosta ja srk;sta tartossa. muita kristillisiä seurakunta on ainakin baptistit, helluntaiseurakunnat ja vapaakirkko. kirkon historia ja sen remontointi olivat itselleni puhuttelevia. Herran huone saadaan pian kokonaisuudessaan seurakunnan käyttöön. kellariosaston krypta oli todella komia, uurnalehto mielipiteitäjakava.

    VastaaPoista
  2. Kuvat tuli vähän hölmösti mut ei voi mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluatko, että katon, saanko tehtyä niille jotain?

      Poista
    2. Nyt ne kiemurtelee tollasena kuvakäärmeenä.

      Poista