tiistai 31. heinäkuuta 2012

Grillaillaan!

Tänään saimme jälleen herätä aurinkoiseen mutta ihanan viileään aamuun. Se tunne kun ei ole kylmä eikä kuuma :) Aamupalan ja yhteisen rukouksen jälkeen suuntasimme taas kohti työmaata ja pääsimme aloittamaan työt jo hieman yli yhdeksän. Tänään saimme maalatuksi talon molemmat päädyt: pihanpuoleisen toiseen kertaan ja tienpuoleisen ensimmäisen kerran. Lisäksi paikkailimme hieman ikkunan pieliä ja maalasimme ovet. Kun maalareita on monta, työtkin sujuvat ripeästi. Saatuamme työt tämän päivän osalta hoidetuksi, siivosimme jälkemme ja suuntasimme suihkuun. Sitten olikin jo vuorossa lounas. Tällä kertaa söimme pihalla, koska ei ollut liian kuuma eikä kärpäsiäkään ollut lähettyvillä.
Lounaan jälkeen osa porukasta lähti ostamaan itselleen jälkiruuaksi jäätelöä viereisestä kaupasta ja osa tilasi jälkiruokansa Liblestä. Oli ihanaa kun ei ollut kiire minnekään, sai nauttia lämpimästä muttei liian kuumasta kesäpäivästä ja olla vain. Päivä oli rento ja kukin vietti sitä omalla tavallaan. Joku nukkui, joku torkkui ja joillain oli virtaa lähteä lenkille ;) Suurimman osan päivästä vietimme kuitenkin ulkona, nauttien toistemme seurasta.
Illaksi olimme sopineet, että menemme porukalla grillaamaan lähistöllä olevaan grillikatokseen. Seuraksemme saimme myös Kristenin, Jaanin perheen ja Evelinin perheineen. Muutama tunti vierähti nopeasti makkaraa syöden, laulaen ja lasten kanssa leikkien..
Kaikenkaikkiaan päivä oli jälleen kerran onnistunut. On kiva mennä nukkumaan iloisin mielin ja uutta päivää innolla odottaen. Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä päivästä!

-inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti