tiistai 24. heinäkuuta 2012

Uus päev

Uusi päivä... Tänä aamuna oli pirteämpi olo kuin viimeksi. Illalla tuli mentyä aikaisemmin nukkumaan ja aikataulu oli selvempi. Kirkkoon mentiin taas kymmeneen niin kuin muinakin aamuina. Kirkkoon tuli porukkaa Ikaalisista. He olivat työmiehiä, jotka olivat jo edellisenä iltana saapuneet Palamuseen. Me rukoilimme alttarin äärellä ja luin erään raamatun pätkän. Kohtaa oli vaikea löytää, koska en tiennyt mikä sopisi aiheeseen.

Aamuinen työvaihe.
Tähän jäimme viimeksi. Meillä meni koko päivä maalaamiseen. Aloitimme joskus klo 11.00 ja lopetimme 18.30. Työpäivä oli pisin tähän mennessä, sillä yleensä lemme olleet hard workissa kolmisen tuntia päivässä. Maalasimme uudestaan keltaisella sivuseinät ja välitot. Työskelelimme vähän käsi ja niska vinossa tikkailla. Joskus 14.30 pidimme tauon. Kävimme asuntolassa hakemassa rahat ja menimme syömään. Ruoan jälkeen palasimme töihin. Kun olin maalannut hetken, huomasin minulla oli väärät kengät ja palasin asuntolaan vaihtamaan ne. Palattuani takaisin sain uuden homman.


Välikaton poistamista. 
Kun muut maalasivat, minulle annettiin tehtäväksi poistaa edestä välikattoa (toiselta puolelta). Tehtävä oli vähän haastava, koska olin tikkailla sorkkaraudan kanssa ja minun piti varoa sähköjohtoa ja romauttamasta päällikattoa. Lahojen lautojen välistä putoili kokoajan roskaa ja niistä löytyi tyhjiä linnunpesiä.


Vihreä Lada.
Tämän löysimme kaupan läheltä

Miehet saivat aikaan kovan sotkun. ;)

 Illanvietto.
Täällä vietimme iltaa lauleskellen ja vähän läppää heittäen. Itse luulin aluksi kuvan oikeassa alareunassa olevaa istutusta nuotiopaikaksi mutta siinä kasvoikin tuija(ei näy kuvassa). Vitsailin miten voisimme paistaa makkaroita, kun niitä oli mukana. Söimme kuitenkin ainoastaan suklaakonvehteja (paitsi minä). Joessa uiskenteli sorsia ja kutsuin niitä imitoiden niitä.

2 kommenttia:

  1. Aaro, kiva että sinäkin kirjoitat ja kerrot mikä meininki. Pitkä työpäivä teillä on ollut. Voimia seuraaviin päiviin teille kaikille.

    VastaaPoista
  2. Nyt ku viimeinki pääsen koneen ääreen nii pakko laittaa jotain :D Iha sika siistiä et teil on menny hyvin! Varjelusta ja siunausta sekä lisäksi mahtavaa jatkoa :3. Niin harmittaa etten voi tulla sinne ees siks viikoks mut hengessä ollaan mukana! KLT <3

    VastaaPoista