sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen päivä Rahvamajalla

Aamu

Yöllä heräilin vähä välein ja nukuin vähän puoliunta. Huoneessa oli huono ilmastointi kun joutui pitämään ikkunaa auki kuumuuden takia. Aamulla peti oli hiestä märkä ja kännykkä herätti 9.30, mutta nousin vasta 10.20.

 Jumalanpalvelus

Menimme klo 11.00. kirkkoon jumalanpalvelukseen ja ristiäisiin.Tilaisuudessa piti paljon seistä kuunnellen musiikkia. Anne, Hanna ja Inka lukivat yhden raamatun pätkän kukin. Vähän päästä menimme alttarin äärelle ehtoolliselle ja meidät siunattiin. Lopuksi saimme nähdä kun lapsi kastettiin. Tosin, itse en nähnyt sitä hyvin, koska satuin olemaan vähän kulman takana. Ristiäiset jatkuivat päiväkodin lammen lähellä. Siellä söimme salaattia, mutta eivät ne olleet kummoset pirskeet.

 Liblessä

Liblessä päätimme syödä kunnon aterian koska kauppa oli kiinni. Tilasin kaksi ateriaa. Ensimmäinen oli hampurilainen ja toinen perunoita ja sikaa. Maha tuli täyteen ja päätin käydä lenkillä.

Jaanilla

Päivällä menimme Jaanille katsomaan  Näin koulutat lohikäärmeesi -animaatioelokuvan. Elokuva kesti noin puolitoista tuntia ja oli hyvä, jos ymmärsi edes puolet eestidubeista. Elokuva kertoi Hikotus -nimisestä pojasta, joka halusi kouluttaa lohikäärmeen, muttei tappaa sitä, kuten isänsä. Elokuvan jälkeen Anne leikki hetken lasten kanssa.

Uimassa

Jaanilta menimme uimaan samaan paikkaan kuin aikaisemmin. Vesi tuntui matalammalta kuin viimeksi. Porukkaakin oli enemmän kuin edellisellä kerralla. Levääkin löytyi uintialueelta ja rajalla kasvoi pitkiä vesikasveja, jotka hieroivat kehoa.


Tätä iltaisin
Ei ole paljoa tekemistä, muutakuin nukkumista, kirjan lukemista, sudokun tekemistä ja ulkona talsiskelua.

2 kommenttia: