torstai 26. heinäkuuta 2012

Paarmojen päivä

Kello 8 jälkeen kömmimme ylös patjoiltamme, hyppäsimme maalausvaatteisiimme ja söimme aamupalan. Kaiken tämän jälkeen oli taas aika ulostautua asunnostamme ja suunnata nokka kohti kirkkoa. Hiljennyimme rukoukseen ja väsyneinä, mutta rukouksen voimalla jatkoimme päiväämme maalien ja seinien seurassa. Inka ja Hanna ahkeroivat pensselit käsissään ja Aarokin tuli myöhemmiin mukaan, kun oli ensin katsellut ankeriaan aamu-uintia. Minä taas pysyin hieman sivummalla niiskuttaen ja niistäen. Nuha onneksi helpotti, kun kipaisimme apteekkiin hakemaan parannuskeinoja. Mielestäni talo on hyvällä mallilla, kiitos maalin ja ahkeran naulojejn naputuksen.

Nyt yhdessä maalien kimppuun.

Hanna suojautui paarmoilta ja pukeutui valkoiseen haalariin.


Päivän maalausurakan jälkeen suuntasimme asuntoomme pesulle ja laitoimme päällemme jotain siistimpää. Hoidimme maalausvaatteemme pesuun  ja astelimme nälkäisinä Libleen. Tilasimme maukkaat ateriat ranskalaisia, lihaa ja riisiä tomaattikastikeessa. Hannan , Inkan ja minun ateriat kruunasi värikäs hedelmäsalaatti jäätelöllä. Astuimme ulos Liblestä tyytyväisinä ja kupu pullollaan. Ruokailun jälkeen kävimme datailemassa ja ripustimme pyykkimme kuivumaan  ja keräsimme kuivat, puhtaat ja raikkaat vaatteemme uuteen käyttöön.

Ruoan jälkeen on tietysti hyvä käydä makuulle. Päätimme siis mennä asuntoomme päiväunille, joita olimme odottaneet jo aamusta asti. Inka, Hanna ja Aaro painoivat päänsä tyynyyn ja minä lähdin puhumaan tärkeää puhelua. Sain asuntoasiani kuntoon Järvenpäässä, joka on siis tuleva opiskelupaikkan:) Huomenna saamme jännittää tietoa siitä, miten Hannan käy Kauniaisten musiikkilinjan kanssa. Tsemppiä Hanna!:)

Päiväunemme  loppuivat siihen, kun Jaan soitti ja pyysi meitä viettämään yhdessä iltaa hänen ja naulannaputtajamiesten kanssa. Asiaa ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, pakkasimme uintikamppeet mukaan ja kävimme ostamassa makkaraa grillattavaksi. Hyppäsimme autoon ja ajoimme leirintäalueelle. Uiminen jäi meidän osaltamme väliin, mutta ruoka maistui ja mukavaa oli. Viimeinen ilta täällä Palamusessa mahtavien ja hauskojen remonttimiesten kanssa päättyi kiitospuheisiin. Viimeisen viikon minä, Hanna ja Inka haemme miehistä turvaa Aarosta...

Erkki, Matti ja Ari latasivat grillin täyteen hiiliä. Juhani, Kari, Paavo ja Reijo avasivat sillä välin makkarapaketit.
                                    


Päivä lähenee taas loppuaan. On aika sulkea sekä tietokone että silmät. Heat õõt!

-Anne

3 kommenttia:

  1. te ahkerat ihanuudet <3 äijäseura taisi tehdä teille kaikille hyvää:) onnea anne kämppäasiasta. pidetään käet ristissä hannan kouluasian puolesta. KLT

    VastaaPoista
  2. Ootte te vaan mahtava jengi :))
    Ihana lukea kuulumisia!
    Siu sinne ja myös Palamusen jälkeiseen eloon ja oloon
    t.Massis-sakki

    VastaaPoista