maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tere tulemast Juniori ja Norppa!:)

Heräsimme taas uuteen aurinkoiseen päivään reippain mielin. Hyppäsimme maalauskamppeisiin ja suunnistimme kirkkoa kohti. Hiljennyimme rukoukseen alttarin ääreen, se oli taas mahtava alku päivälle. Teimme Jaanin kanssa suunnitelmat päivän askareista. Sen jälkeen käppäilimmer maalipurkit kainalossa taloa maalaamaan. Hanna pukeutui taas astronautiksi ja minä sain toimittaa nunnanvirkaa. Aurinko porotti sen verran kovaa, että loput päivän  hardworkista suoritettiin sisätiloissa eli siirryimme imuroimaan puusepän asuntoa (ex-asuntoamme).








Päivän työt oli hoidettu, joten oli aika pestä pölyt pois ja vaihtaa puhdasta päälle. Aika oli taas rientänyt nopeasti ja mahakin kertoi, että oli aika mennä syömään. Liblessä söimme friikartuleita, ahjukanaa ja ahjukotletia. Massu tuli täyteen ja päivän ensimmäinen kerho oli edessä päin. Rahvamajalle saapui kaksi reipasta tyttöä, odotimme vielä, mutta päätimme sitten lähteä etsimään lisää leikkikavereita. Pian meitä oli runsas joukko iloisia lapsia. Piirsimme liiduilla monta uhkea pilttiä ja sen jälkeen pelasimme tiukan jalkapallomatsin. Minun joukkue voitti Hanna joukkueen 3-2. Ensimmäinen kerho oli takana ja meitä odotti tunnin tauko. joku lähtyi kauppaan, joku kävelylle ja joku jäi pötköttelemään Jaanin työhuoneen sohvalle. Tunnin levättyämme olimme taas täynnä uutta virtaa  ja uusia ideoita. Suunnitelmamme oli ottaa rauhallisesti, mutta kaksi tuntia vierähti taas juosten ja hiki valui putouksen tavoin. Kerho lähestyi loppuaan, kun saimme mukaamme vielä reippaat ja väsyneet matkalaiset, Norpan ja Marian. Tulijat otettiin vastaan Karu nukkuu-leikin tahtiin. Maria ja Norppa suuntasivat kuitenkin ostoksille täyttämään ruokavarastojaan, kun me muut vedimme kerhon loppuun. Kerho loppui, kun viimeinenkin lapsi malttoi lähteä kotiin. Tämä ei kuitenkaan ollut merkki meille lähteä lepäämään, vaan seuraava kohteemme oli uimaranta. Vesi oli mukavan viileää, joka poisti päivän hien ja kuuman olon.




Palasimme uimareissulta ja astelimme Rahvamajaan. Minä tietokoneen ääreen kirjoittamaan blogia, Aaro ulos kävelylle ja Hanna, Norppa ja Inka menivät suihkuun. Ja Maria, meidän Juniori, istuu tuossa selkäni takana ja odottaa omaa bloginkirjoitusvuoroaan. Ilta pimenee ja pian kömmimme sänkyyn nukkumaan. Aamulla olisi tarkoitus mennä jo 9 kirkkoon, mutta veikkaampa, että me tytöt olemme huomenna aika väsyneitä. On nimittäin varmaa, että puhuttavaa riittää aamuyöhön asti. Huomiseen!:)

-Anne

5 kommenttia:

  1. Hei hou. Kiva kuulla, että Martza ja Nopeki pääs turvallisesti perille. Mahtavan kuulonen päivä taas teillä. Pitäkää Kristus kirkastettuna tällä viimeiselläkin viikolla! Klt.
    -ämmä-

    VastaaPoista
  2. Pitäkäähän hyvää huolta siitä juniorista!! ;)
    -seniori

    VastaaPoista
  3. miksi ihmeessä nunna ja astronautti varustus? paikallinen muotivillitys?

    VastaaPoista
  4. ainakin toi mökki tuli ny maalattuu

    VastaaPoista