lauantai 28. heinäkuuta 2012

HÄ??!

Tere tere, paljon on mahtunut taas tähänkin päivään. Aamumme tosin oli yhtä venymistä... Ajatuksena oli, että olisimme käyneet vielä hyvästelemässä miehet, jotka tänään lähtivät kotimatkalle, mutta uni vei tällä kertaa voiton. No, nukuimme vielä hetken mutta nouseminen oli edelleen hankalaa. Aamutoimetkin veivät tänään yllättävän kauan aikaa. Kun viimein pääsimme ulos, menimme jälleen kirkon kautta työmaalle. Tosin tänään ehdimme maalata vain reilun tunnin, koska puolilta päivin meidät oli kutsuttu yhden kerholaisen syntymäpäiville lähellä olevan lastentarhan pihaan. Syntymäpäiväsankarimme Artur täytti viisi vuotta. Lahjaksi veimme itsetekemämme rannekorun, suklaapatukan ja pari enkelitarraa. Saimme kaikenlaista syötävää, mm. nakkeja, makaroonisalaattia, erilaisea hedelmiä, muffinsseja, kakkua....mmm :) Päivä oli todella kuuma ja ihmettelyn aihetta riitti siinä, mistä lapset saivat kaiken sen energian juoksemiseen ym. temmellykseen pihapiirissä. Pari tuntia vierähti nopeasti iloisessa seurassa, mutta sitten olikin jo aika lähteä kauppaan.



                                                        Haikaroita oli myös paikalla.


Kaupasta päästyämme kello oli jo lähempänä kolmea ja oli taas kerhon aika. Aluksi näytti hiljaiselta (suurin osa kerholapsista oli myös synttäreillä), mutta paikalle saapui loppujenlopuksi kuusi lasta. Ulkona oli niin kuuma, että oli pakko tulla sisälle ensiksi viilentymään ja värittämään värityskuvia. Alku oli lupaavaava mutta hetken päästä tilanne oli suoraansanottuna kaoottinen.. Yksi lapsista ei jaksanut keskittyä enää mihinkään ja tartutti levottomuutensa hyvin nopeasti myös muihin. Ei auttanut kuin käskeä kaikki pihalle leikkimään. No, leikkiminen sujui ensin jotenkuten, mutta sitten lapsille tuli riitaa milloin mistäkin asiasta: kuka saa ensimmäisenä soittaa rumpua, kuka pyörittää narua, kuka olla peili jne..... Loppujenlopuksi kukaan ei uskonut mitään mitä sanottiin. Viimein kello oli jo melkein viisi ja oli aika lopettaa ja mennä kotiin. Tämän päivän kerho oli kaikkein raskain tähän mennessä. Huomasimme sen, ettei tarvita kuin yksi vilkkaampi tapaus ja koko paketti on sekaisin.
Tunnin tauon aikana ehdimme rauhassa käydä syömässä hyvää ruokaa, nyt jo tuttuakin tutummaksi tulleessa Liblessä. Sitten jännittyksellä (tai pikemminkin ehkä kauhulla) odotimme seuraavan kerhon alkua. Turhaan jännitimme, koska ketään ei saapunut paikalle. Kerhoaika muuttuikin vapaa-illaksi, mutta se ei meitä haitannut, olimme suorastaan helpottuneita. Siistimme hieman pyhäkoulutilaa, laitoimme tavarat paikoilleen ja lähdimme kämpille. Hetken aikaa olimme siellä, Hanna ja Anne kävivät lyhyehköllä lenkillä ja kahdeksan maissa lähdimme uimaan Jaanin, hänen äitinsä ja lasten kanssa. Vesi oli mielestäni melko viileää..

Uimisen jälkeen oli kiva päästä lämpöiseen suihkuun. Sillä välin kun yksi oli suihkussa, muut söivät mansikkajäätelöä (jota muuten täällä myydään koiranmakkaran näköisissä paketeissa). Hyvää oli. Loppuilta sitten vierähtikin taas tieokoneen ääressä.


Raskaasta kerhosta huolimatta, päivä oli iloinen ja antoisa. Kamerammekin olivat tänään kovassa käytössä, kun jokainen lapsista halusi vuorollaan toimia kuvaajana.....olemme siis saaneet ihailla toinen toistaan erikoisempia ja mielenkiintoisempia ototksia :)

-Inka

6 kommenttia:

  1. <3 teette tärkeetä työtä. onko arthur muuten merilinin vai evelinin poika? tutunnäköinen vesseli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. veikkaisin että sen evelinin.

      Poista
    2. huijasimpas, Arthur on siis Merilinin poika. Tänään kastettiin Evelinin tytär, Mia-Lenna :)

      Poista
  2. Terkkuja Kiviniemestä! Blogia on ollu kiva lukee, teette kyl hirmu upeeta työtä siellä! Tytöt täällä on kans katellu kuvia ja arvaas Inka mitä pääset tekeen meilläkin kun palaat?! No kasvomaalauksia tietty :) Tekkuja meiltäkin Merilinille ja Evelinille!

    Päivi

    VastaaPoista
  3. Ooo! Koiranmakkarajäätelöä! Sitä syötiin viime vuonna kinuskikastikkeen kanssa :p

    Mukava kuulla, että teille siunaantuu välillä vähän vapaa-aikaakin. Ootte loistavia.

    VastaaPoista