lauantai 26. heinäkuuta 2014

Esimene & teine suvenoorte ring

Aamukoomaan olemme jo tottuneet, joten se ei enää yllättänyt ketään. Kirkkoon, rukoushetki, hommien aloitus. Kolme tuntia konttausta kirkon lattialla, polvet ja ranteet puuduksissa. Eilen tapaamamme mies oli auttamassa meitä tänäänkin ja hiomistyötäme helpottaakseen, hän toi meille vaahtomuovista tehdyt "pötkylät", joiden ympärille saimme kiedottua hiekkapaperin. Kätevää. Koska yhteistä kieltä ei ollut, hymyilimme nätisti kiitokseksi. Kirkko on oikeastaan aika ihanteellinen paikka tehdä töitä (vaikka hiki sielläkin tulee). Siellä on suht viileä eikä aurinko paista päin.
Suihku. Ruokaa. 15 min päiväunet. Sitten klo 15 olikin jo aika aloittaa ensimmäinen kerho. Paikalla oli 11 lasta. Potkimme palloa, hypimme hyppynarulla, heittelimme fisbeetä, piirsimme katuliiduilla asfalttiin. Hauskaa oli. Puolentoista tunnin jälkeen sanoimme heipat ja lupasimme tulla takaisin kuudelta. Hetki lepoa rahvamajassa ja takaisin leikkimään. Tällä kertaa paikalla oli 9 lasta. Mukanamme oli samat välineet kuin ensimmäisellä kerralla, lisäksi mukana oli kasvomaalit. Niiden suosio oli takuuvarma. Kissoja, koiria, hevosia, pupuja, leppäkerttuja, autoja... Kuvia haluttiin sekä poskeen että käteen, jopa polveen :) Jokaisella lapsella oli kotiinlähtiessä vähintään kolme maalausta.
Kerhosta päästyämme olimme aika puhki. Kuitenkin jaksoimme vielä lähteä uimaan, samaan paikkaan kuin eilen. Vesi oli varmasti kylmempää, mutta tällä kertaa uskaltauduimme kaikki uimaan.
Iltapala syötiin pitkän kaavan mukaan. Huomenna saa nukkua vähän pidempään kuin arkena. Uni tuleekin varmasti tarpeeseen. Head ööd!

- suvenooret yhes koos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti