keskiviikko 5. elokuuta 2015

Huh hellettä..

Eipä meidän urakka lopukkaan lattian hiomiseen ja maalaukseen. Arne tuli aamusta käymään kirkolla, kun vielä hioimme lattian viimeisiä nurkkia ja ilmoitti, että myös rappusten ja parven kaiteet tarvitsisivat maalausta. Että jee jee, nyt menikin aikataulut uusiks. Urakoimmekin sitten tänään myös lähes kaikki kaiteet. Huomenna vielä hiotaan loppuun, ja sitten päästäänkin jo maalaamaan.
Urkujen allakin oli hiottavaa...

#taukoselfie


Pölyt pois..

Töiden jälkeen tankattiin taas Köstri söögituvassa ja käytiin jokapäiväisellä reissulla ruokakaupassa ja poikettiimpa myös postissa, joka sijaitsee kerrostaloasunnossa. Lapsia ei tänään leikitetty, sillä iltapäivän välikuolema venyi pikkasen ja herätessään Milja tokaisi: "Inka herää, me nukuttiin onnemme ohi. Kello on jo seittemän".

Kyllä silti oli ulos päästävä, kun ilma oli niin ihaana ja lämmin. Lähdimme siis kävelylle. Kävimme vilkaisemassa uutta patsasta joen rannassa, moikkaamassa haikaroita, kääntymässä koulun pihassa ja katselemassa naapuruston hienoja taloja. Inka löysi matkan aikana useammankin pienen sammakonpoikasen, ja jokainen oli saatettava tien sivuun pois vaarojen tieltä.
Jutustelua Liblen kanssa :)

Haikaroitaaaaa, tui tui!

Kotimatkalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti