lauantai 8. elokuuta 2015

Maalauspäivä

Aamukymmeneltä lähdettin töihin ja iltakymmeneltä palattiin takaisin. Jep, näin tehtiin, mutta toki siinä välissä ehdittiin tehdä paljon kaikkea muutakin. Neljä tuntia ei ihan riittänyt aamupäivällä siihen, että olisimme saaneet kaikki maalatuksi, joten palasimme takaisin sorvin ääreen vielä illalla. Nyt on kaikki pinnat maalattu kertaalleen, lattia maalataan vielä toiseen kertaan ensi viikolla. Jee. Täytyy sanoa, että käsissä ja jaloissa tuntee tehneensä jotain. Ja onhan tässä tehtykin. Tiedossa kaksi päivää "vapaata", jalat ja kädet kiittää.


Viimeinen mahdollisuus vaihtaa paikkaa...

Aina ei oma pituus riitä.



Iltapäivällä suuntasimme kerrostaloalueelle pitämään kerhoa. Vastaanotto oli jälleen lämmin, sillä suurin osa heistä juoksi meitä vastaan ja halasivat. Tänään ei ollut ihan niin hiostava ilma kuin eilen, joten mekin olimme virkeämpiä. Lapsia oli yhteensä 8. Menossa mukana oli jonkun aikaa myös kaksi marsua. Hyppynaruhyppelyä, keinumista, katuliituja, vesivärejä, piilosta. Lapset leikkivät myös toista leikkiä ja yrittivät opettaa meillekin, mutta suurin osa ohjeista meni ohi. Leikki muistutti vahvasti pistettä. Vesivärit saivat suuren suosion tänään ja lapset lahjoittivat meille toinen toistaan hienompia taideteoksia :) Emme voineet kuin ihailla, miten rauhallisesti ja nätisti kaikki lapset maalasivat. Erimielisyyksiltä ei kuitenkaan täysin vältytty, mutta nekin saatiin selvitettyä. Kaikenkaikkiaan kerho oli onnistunut ja meillä oli mukavaa.
Paperin kuivattelua :)



Ilta kului pitkälti maalatessa. Mitään normaaleista iltatoimista poikkeavaa emme jaksaneet tehdä. Viereisessä ruokapaikassa näyttäisi olevan jonkinlaiset kemut ja sieltä aina välillä kuuluu musiikkia sisälle asti. Perjantai-illan huumaa kerrakseen.
Huomenna pääsemme käymään jossain markkinoilla tässä lähellä. Ehkä kalamarkkinoilla (jos ei ihan väärin ymmärretty), netin perusteella siellä olisi myös jotain puutarhaan liittyvää. Mielenkiintosta nähdä, mitä kaikkea sieltä löytyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti