lauantai 23. heinäkuuta 2011

Lagaa....Lagaa....

Aamulla mulla tais olla kaikista vaikeinta nousta ylös punkasta ku olin nähny painajaista ja muutenkin olin nukkunut hieman huonommin yöllä. Noo päätimme mennä tekeen taas hard workkia ja tällä kertaa Amanda kiipesi ylös ja minä ja Teija rapsuteltiin sammalia maan pinnalta ja nypimme myös kasveja kirkon etupuolelta siihen asti kunnes kirkolle tuli virolaisia turisteja, jotka tulivat innokkaasti juttelemaan meille ja varmasti ihmettelivät, miksi suomalaiset tytöt ovat virossa töissä, mutta emme osanneet selittää heille viroksi asiaa emmekä oikein edes tienneet mitä he meille juttelivat niin olimme vain hiljaa. Tai no jos totta puhutaan niin minä nauroin niille keski-ikäisille miehille, kun he niin iloitsivat ihmisistä jotka osasivat sanoa Eestiksi: "Ma ei saa aru ma olen Soomest." Ennen kun lopetimme työt Amanda näytti eilisen tyylinsä putsata sammalta maalla.
Ai niin ja yhdessä välissä sain nauraa Teijalle kun hän yritti ohjata sammakon,jokeen ja olihan mun pakko Amandalle huutaa: " Amanda! Täälä ois nyt sitä sun ruokaas!" Kyseinen kommentti liittyi keskusteluumme siitä kuinka kaikki muut kuin ranskalaiset sanovat sammakon maistuvan kanalle.



Töiden jälkeen menimme syömään ja pidimme taas pienen siestan. Siestan jälkeen menimme  lukemaan Samuelin kirjasta toista lukua saimme sen sopivasti luettua, kun kirkkoon tuli taas yksi turisti ryhmä. Keskustelimme luvusta hieman keskenämme ja rupesimme keskustelemaan ripareiden erilaisista sketseistä. Keskustelumme jälkeen kävimme kaupassa ja näimme Karinin hengasimme hänen kanssa vähän aikaa, mutta hänellä oli kavereidensa kanssa tyttöjen ilta niin hän ei ollut kauaa kanssamme.


Tänään ei ole oikein mitään ihmeellistä tapahtunut, olemme vain lagailleet muuten ja keskustelleet paljon. Amanda ja Teija lähtivät katsomaan jos tässä olisi lähistöllä lapsia, joita he voisivat maalata kasvo väreillä, mutta tästä kun  katson pihalle niin muutama lapsi lähti juuri ennen kun Teija ja Amanda ehtivät pihalle. Ja ulkona alkoi juuri SATAA !!!! <3 Jos vaikka vähän ilma viileentyisi :D.... Oho se ilo ei kestänyt kauaa siis sade...

-Anne

2 kommenttia:

  1. Terveisiä mörköperältä ja kalman kulmilta. Olipas virkistävää lukee taas teidän elämästä. Täälläkin on kuuma ja hiki tulee :)
    Siu!
    t.ämmä ja Hietikko

    VastaaPoista