lauantai 6. elokuuta 2011

Laula se niinkuin herralle

Muiden aamupalalla ollessa ilmeisesti Amanda oli pohtinut Riki Sorsia ja kulta munia...Enempää en tosiaan aamusesta tiedä sillä....
Anne herää viimeisenä.... Noo muut söivät aamupalan ja siitä sitten mentiin tekee hard work. Amanda meni taas tuttuun tapaan tikkaille, mutta tällä kertaa olin myös itse tikkailla, mutta ne oli pienemmät kuin Amandan, mut joo antaa se iha erilaisen tatsin :DSiinä samalla lauleltiin Amandan kanssa ylistys biisejä tai välillä vain toinen lauloi ku ei iha kaikkia samoja tiedetty sekin auttoi jotenkin nauttimaan siitä, mutta paarmat taas pilasivat sen ilon :(. Nii ja tietenkin lapsetkin tulivat moikkaa Amandaa ja höpöttelivät siinä hieman.

Kun lopetimme työt ja hoidimme itsemme kuntoon menimme käymään käsitöö kaupassa ostelemaan tuliaisia tai itsellemme jotain :). Se on kyllä tosi viehättävä putiikki :).Menimme myös syömään ja sen jälkeen lagailimme ainakin Teijan kanssa huoneessamme :D. Jaan tuli hakemaan meitä, jotta menisimme toisen kerran käymään lasten kodissa, mutta sitä ennen päiväkodin johtaja oli tullut antamaan meille huovutetut eläin hahmot jotka istuivat lautasella. Kissan otti Amanda, Teija otti luppakorva koiran, itse otin myös koiran ja se oli se hymyilevämpi :D ja Norppa halusi ottaa karhun :). Se oli jaossa mielen kiintoisinta, että kaikki oikeasti ajattelivat haluavansa juuri nämä :) niin se meni sitten hyvin.

Juu sitten suuntasimme lastenkotia kohti! Autossa kyllä itse ainakin nukuin makoisesti ja ilmeisesti muutkin olivat hieman väsyneitä :D. Lasten kodilla saimme taas aluksi keksiä ja mitä juotavaa ihmiset sitten halusikaan, itse nautin kaikessa rauhassa kylmästä vedestä :). Juomisen jälkeen leikimme muutaman tytön kanssa monia leikkejä :D esim. Fanki monkey ja norjalainen sukkaleikki.

Mielestäni ja varmaan kaikkien muidenkin mielestä paras hetki oli kun lauloimme muutaman tytön kanssa lauluja ja he halusivat
että jokainen siinä oleva  laulaisi yksin tai kaksin yhden laulun. Tietenkin suomalaisena asenteeni oli hieman siihen suuntaan etteihän mulla oo ääntä laulaa, mutta rohkaistumme kuitenkin suostua tähän ja tytöt menivät ihan tosissaan harjoittelemaan hetkeksi ja me suomalaiset katselimme lauluja. Päätimme kaikki laulaa yksin ja Norppa ja Amanda lauloivat eestiksi, mikä oli mun mielestä siistiäja HUOM!! NORPPA EESTIKSI JA YKSIN , mutta kun en itse tuntenut kykeneväni siihen niin päätin laulaa Kiitos biisin kulta munan kera, siis rytmimuna joka oli keltainen, mikä onnistui kyllä ihan hyvin.(Munista tuli mieleen, että nimesin myös muut rytmimunat niiden värin mukaan: Punamuna, Sinimuna ja Vihermuna.)Teija lauloi vuori laulun. Tytöt lauloivat  todella hienoja biisejä ja saimme myös itsekkin oppia yhden kappaleen,jonka sanatkin he antoivat mukaan. Itse pidän kappaleesta todella paljon <3 (Kappale videolla :3)

Laulu hetki oli oikeasti todella hieno ja annoimme tytöille myös johanneksen evankeliumin. Tytöt myös kertoivat meille että he ovat ottaneet Jeesuksen asumaan sydämmeensä, mikä on mahtavaa :D!! Ehdotimmekin tytöille että lähettelemme sähköpostia, jotta kuultaisiin heidäm kuulumisia myöhemminkin :)Ai että kyllä tää päivä vaan oikeasti ruokki myös minua :3. Laulu hetkestä tuli juuri mieleeni kappaleen sanat:
maalailua
     "Laula se niinkuin  herralle"


Panda <3
maalailua
Lasten kodin raskaiden jäähyväisten jäälkeen suuntasimme kohti tuttua piha-aluetta, jossa taas maalailimme lapsille mitä erilaisia juttuja :3 Panda oli tänään in sillä kaikki halusivat samanlaisen pandan kuin minulla käteensä :D. En tälläkertaa halunnut panda luukkia kasvoilleni sillä menimme maalauksen jälkeen Jaanille syömään IHAN SUPER HYPER HYVÄÄ LEIPÄKAKKUA!!!!! Olisin voinut syödä sen ihan mieluusti yksinkin :3 oli meinaa oikeesti nii himo hyvää :3 Pelasimme myös pari erää kolmio dominoo :D . Sen jälkeen saimme jälkiruuaksi Ingriitin tekemää jäätelö kakkua :3 Hmm meitä hemmoteltiin kyllä kovasti :3.




Saimme myös hyvää ohjelmaa Loon järjestämänä  ja käsinuket: possu, koira ja elefantti antoi meille paljon hupia :D. Joskus ehkä vähän väsynyttäkin juttua, kuten meillä aina sattuu olemaan :3.Tosiaan käsinukkejen kanssa tuli tehtyä myös pari videota ja oli pakko lisätä edes yksi sori vaa Norppa :P.


 Juu nytte ollaa täälä hengailtu ja kuunneltu jäätävää basson ääntä kun  täälä on taas konsertti vieressä ja Norppa ja Amanda kuulemma menivät ihan ulos bailaamaan :D. Ihan hauskalta meiningiltä toi kyllä kuulostaa :D, mutta itse kyllä olen mielummin rauhassa täälä nauttimassa vielä tästä fiiliksestä mikä mulla on lastekodin jälkee :) ja Teijan kanssa keskustelemassa :) Huomenna viimeinen päivä nyyh :,( .


-Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti