tiistai 5. elokuuta 2014

Mestaripiirroksia

Surullista, tänäänkään emme päässeet tekemään hard workia... syystä että Jaan palasi kotiin vasta tänään ja jotain hommaa piti jättää myös tänään saapuneelle miesporukalle.
Aamu oli siis hidas, heräilimme yksi kerrallaan ja söimme aamiasta pitkän kaavan mukaan. Mitään mainitsemisen arvoista ei sitten tainnutkaan tapahtua ennen puolta kolmea, jolloin kävimme syömässä pihan toisella puolella. Aika ei ehkä ollut paras mahdollinen, sillä ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon...tästä seurasi lievä ähky ja kolmelta lähdimmekin jo pitämään päivän ensimmäistä kerhoa. Lapsia valui paikalle vähitellen. Ohjelmassa oli jälleen supersuosittua hyppynarulla hyppimistä. Uutena juttuna otimme esiin vesivärit. Niistäkin lapset innostuivat ja lopputuloksena syntyikin upeita taideteoksia. Vielä hieman hyppimistä ja saippuakuplien puhaltelua ja sitten olikin jo aika sanoa heipat hetkeksi aikaa. Lupasimme tulla takaisin kuudelta, mukanamme kasvomaalit, sillä niitä erikseen toivottiin :)
Matkalla Rahvamajalle poikkesimme kaupassa ja odottelimme toisen kerhon alkua. Kasvomaalit mukaan ja menoksi. Tällä kertaa kuvia haluttiin pääasiassa käsiin, käsivarret täyteen. Mekin saimme kuvia käsiimme. Joka kerta kun kasvomaaleilla on maalattu, meillä on ollut mukana lappu, johon on piirretty kuvia, joita meidän on mahdollista piirtää. Ensimmäisillä kerroilla siitä oli paljon hyötyä, nyt se alkaa olla lähes tarpeeton, sillä lapset keksivät koko ajan uusia kuvia. Sitten pelataankin aliasta siitä, mitä asiaa/eläintä he tarkoittavat :) Uusimpina ja suosituimpina kuvina ovat olleet kettu, rusetti ja mansikka. Pari tuntia vierähti taas silmänräpäyksessä. Lähtiessämme saimme muutamalta lapselta halit. Joka kerta kerhon jälkeen saamme todeta, että nämä lapset ovat kyllä niin suloisia. Olemme etuoikeutettuja saadessamme leikkiä ja viettää aikaa heidän kanssaan. Ja taas tänään keskusteltiin siitä, mikä päivä lähdemme Suomeen. Innokasta porukkaa.
Palattuamme takaisin kotiin eli Rahvamajalle, iloksemme huomasimme, että viiden miehen porukka Ikaalisista oli saapunut sillä välin kun olimme vielä kerhossa. Miehet olivat kuitenkin lähteneet heti kauppaan, joten tapasimme heidät vasta kun he palsivat sieltä. Söimme iltapalaa. Sanonta "hiki laiskan syödessä", on ollut todellisinta totta eilen ja tänään. Hieman ennen puolta kymmentä teimme vielä lyhyen uintireissun Prossa järvelle. Vesi oli melko lämmintä.

Eilisessä tekstissä jäi meinitsematta se, että emme tiedä mitä tekisimme ilman Essiä täällä reissussa. Kaksi hämähäkkikammoista ihmistä ovat iloisia siitä, että matkassa on joku sellainen, joka pystyy listimään hämähäkit vaikka paljain käsin. :) Meiltä muilta hämähäkit jäisivät niille sijoilleen, emmekä koskisi niihin, ellei sitten olisi todellinen pakko.

Kesänuoret

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti