torstai 15. elokuuta 2013

Jeesus armastab lapsi!

Ja taas kerran kun on meitsin vuoro kirjottaa blogia niin eiköhän me päästä koneelle vasta puolilta öin!! että diu diu vaan kaikille!

Tänään ollaan oltu tehokkaita ja pirteitä. Aamupäivästä jynsässimme loput ikkunat ja pyyhimme ruokasalin lamppujen päällystät. Hyvä me! Hommat suju hyvin ylistysmusiikin tahdissa ja aikaa jäi vielä ennen kerhoa käydä syömässä vähän friikarttuleita ja hamppareita ja suunnitella päivän leikkejä. Kylmässä ja vähän sateisessakin säässä läksimme ensimmäiseen kerhoon.

Ensimmäisessä kerhossa paikalla olivat vain Kaisa, Victoria ja Nora. Leikittiin tervapataa, viimenen paar välja leikkiä, ja tietystin laulettiin. Kylmän sään ja vähäisen lapsimäärän takia kerho lopetettiin parikymmentä minuuttia aikaisemmin. Menimme Annen kanssa kauppaan ostamaan viimeiseen kerhoon lasten odottamia ja toivomia karkkeja!! Jepajee!

Kauppareissun jälkeen olikin sitten taas vähän leikkien suunnittelua ja of course päikkäreiden aika! Päikkäreiltä suoraa lompsimme viimeiseen kerhoon minkä pidimme täälä. Tällä kertaa leikimme tuossa Rahvamajan lähellä olevalla laululavalla. Kerhon järisyttävin asia oli varmasti kommid eli karkit!! namii! Toinen suosittu juttu oli askartelu ja hyppynaruilu. Lisäksi taas luimme "Minun Väige Piibeliä" ( joka on muuten btw sama lasten Raamattu mitä veljeni Joni luki mulle kun mä olin pieni...pointisit Jonille!! ), lauloimme ja näyttelimme pantomiimia. Meno oli kova sillä lapsiakin oli seitsemän mukana. Toivottavasti taas ensikesänä päästään touhuamaan yhdessä ja pitämään hauskaa. Nyt lapset taitavat suunnata ajatukset jo kohti alkavaa koulua. Pienet ystävämme jättivät jälkensä meidän sydämiimme ja muistamme heitä varmasti aina suurella lämmöllä!

Kesken kerhon minä ja Anne saimme oikein lämpimät halaukset vanhalta tutultamme Juhanilta, jonka kyydissä tulimme tänne pari viikkoa sitten ja jonka kyydissä pääsemme myös kotia kohden. Juhani tuli tuomaan tänne paikalliseen vanhainkotiin heidän tarvitsemiaan tavaroita. Oli oikein mukava tavata Juhania uudestaan ja juttu luisti huumorilla höystettynä oikein sujuvasti! Juhanin matkakumppanina oli tällä kertaa Lasse jolla oli yhtä hersyvä huumorintaju kuin Juhanillakin =) Kerhon jälkeen lähdimme Juhanin ja Lassen, Jaanin perheen sekä Noran ja hänen äitinsä kanssa Kaspereen pienelle kävelyretkelle. Luonnonpuistossa oli suuri kiikku jossa tietysti Annen kanssa kiikuimme ensimmäisinä ja lasten kanssa siellä temmelsimme. Minä ja Anne myös juostiin pieni lenkki huonosti merkityillä poluilla... ihme kun emme eksyneet tai astuneet hämärässä hevosen kakkaan. Ulkoilun jälkeen suunnistimme takaisin Palamuseen ja Rahvamajaan.

Suihkun jälkeen söimme yhdessä Lassen ja Juhanin kanssa iltapalaa ja pidimme oikein mukavan juttutuokion. Että ei nyt oikein voi muuta sanoa ku et on ollu ihan mahtava päivä!

Meitsiki sai heti aamusta oikein mieluisan synttärilahjan, joka odotti tuola keittiössä! Sielä nimittäin oli TAAS HIIRI!!! hyi hiisi sanon minä. Anne taas rohkeana likkana otti laatikon ja kiikutti sen tuonne joen toiselle puolella. ja voijjjee se hiiri pomppi aiva hillittömän korkialle jaa yyyyhsfksji. Se näky kyllä vei ruokahalut aika tehokkaasti... miettikää ny se on tuola meiän keittiös pomppinu ja yyyyhhhh..

Noin nyt on kerrottuna tältä päivältä varmaan kaikki oleellinen eli menu, hiirijahti ja millon oltiin päikkäreillä =D Eli nyt on hyvä hetki lopettaa. Kiitos tästä päivästä ja tulevasta yöstä! Hyää yötä ja pusi pusi!

http://www.youtube.com/watch?v=EdZBcWkZJ2I

...kuinka nuhjuiseen sydämeen löytyy lapsenkaltainen sankari...

Suski =)

3 kommenttia:

  1. Ainiin ja oli kyllä niin komia synttärionnitelu laulu Juhanilta et aiva meinas liikuttua!! =)

    VastaaPoista
  2. ikaalisten miehet selvästikin piristää elämäänne :) onnevaan huippuja :D mutta mitä mitä mitä...tuutteko takasi ennen sunnuntaita jos vika kerho oli nyt?? kiva tietty että pääsette kyydillä vaikka teiltä jää eestiläinen junamatkailu kokematta.

    VastaaPoista
  3. Joo lähetään huomenna kotiin, kun sitten heti maanantaina alkaa koulu, niin pieni lävähdys vielä ennen kouluun menoa. Juhanin ja Lassen kanssa tulee varmasti hauska kotimatka:D

    VastaaPoista