perjantai 16. elokuuta 2013

Suurepärane päev!


Tämä päivä on ollut ihan mahti päivä:) Videosta näette, miten hauskaa meillä on ollut. Illalla mietimme ja huokailimme, että vielä pitäisi kirjoittaa blogia... No, Juhanihan innostui etsimään kameran käsiinsä ja niin Lasse toimi tuottajana, Juhani kuvaajana ja me olimme viimeisen kerran Palamusen tähtiä. Huomenna miehet päättivät herätä siinä kuuden maissa tai ainakin Lasse keittää ensimmäiset sumpit. Me emme herää ollenkaa, koska emme varmaan ehdi nukkumaan. Head õõd teille, me lähdetään pakkaamaan!

-Anne

5 kommenttia:

  1. ihanat naiset ikkunalaudalla :) pelkäsin kokoajan että tiputte alas. on teillä ollut tapahtumarikaspäivä. toisen vanhainkodin nimi on KÄÄPA. toista en tiedä. otan osaa kalevipoegin museon osalta. been there at least 3 times. mutta telgelmannien sauna on komia ja hyvä. siistii että ensi kesä on jo mielessä ;) turvallista kotimatkaa koko poppoolle. KLT

    VastaaPoista
  2. Voi, ootte niin mahteja! :) Turvallista ja sujuvaa kotimatkaa! Nährään! KLT! <3

    VastaaPoista
  3. Ensiksi käytiin Kääpa vanhinkodissa. Mutta tavarat vietin Kaareperen vanhinkotiin, mika on vasta puolitoista kuukauta vanha. See on tässä ihan vieressä.

    Jaan

    VastaaPoista
  4. Mahtava touhua on tässä kylla ollut ja ihmisia on avustetu niin hengelliseisti kun myös vaateiten ja pyöratuolien kanssa.

    Kiitos teille käynnistä!

    Jaan

    VastaaPoista
  5. Oli kyllä mahtavat kolme viikkoa, opin paljon erityisesti Jumalasta:)Kiitos!:)

    VastaaPoista